söndag 27 februari 2011

En helg full av firande





hej, denna helgen har varit som ett enda kalas....
i fredags var det "min dag" och då ville bästis Karin ta med mej till stan för lite shopping o lunch,vilken kalasbra idé!!!Så sällan vi får tid för såna utflykter ihop...tyvärr hade det hänt en olycka på E4an så vi blev stående i 1 1/2 timme där och då bestämde vi oss för att det fick bli lilla Tierp istället när vi väl kunde köra igen. Så det blev lite butiker där och en god lunch ihop med Emma,Wilma o Elin för oss. Vi hade iallafall en jättetrevlig utflykt även om målet blev ändrat :)
På kvällen hade vi nära och kära här på lite mat och vi hade en jättemysig kväll!
Underbara blommor och "bra" presenter fick jag och massor av gulliga kort i lådan(älskar att få "riktiga kort")
Igår var det vår älskade "farmors"(Emmas farmor) 80 årsdag, hon hade bestämt att hon ville va hemma och ha lite folk o så blev det, en härlig dag, mycke folk, gott att äta och såå mycke fina blommor hon fick!1 Gissa om hon blev glad för sin Odd Mollykofta??? O hon var såå fin i den!
På kvällen blev det myspys vid TV´n, Melodifestival bl a, var ganska trött efter allt firande...märks man börjar bli gammal, haha!!
Nu ska vi åka till stallet, det är "vår kväll", att ta in hästarna och ge nattmat, brukar va en mysig stund..bäst o klä på sig ordentligt bara, riktigt gråkallt ute!
Ha det gott
Kram
Ewa

torsdag 24 februari 2011

Tjejkväll och häftig solnedgång....






Hej,i tisdags hade vi en mysig tjejkväll Emma, jag o några goa tjejkompisar.
Kvällens tema var skönhetsvård....Lite enkel plockmat, lite gott vin, svårare behöver det inte bli.....
Emma såg till att ögonbryn och fransar blev färgade, ansikten peelade, ansiktsmasker gjordes och naglar blev fixade....vi kände oss väldigt frächa när vi åkte hem, kinderna va lena som "barnarumpor" och sååååå kul vi hade!!!! O tänk så roligt det är att leka fotograf...hihi!!!! Under kvällen fick vi ideer för minst 5 nya tjejkvällar....underbart att man kan ha såå kul en tisdagkväll mellan 18 o 21, det gäller bara att "ta tillfällena"..................
Lilla Wilma fick va me en stund...det ska börjas i tid.....haha!!
Såna här kvällar med "govänner" gör att man mår så gott man kan fast det värker här o där....
Igår em tog bästa B och jag en tur med bilen och då lyckades jag föreviga solnedgången på en skogsväg... det var en härlig känsla !
Nu blir det sängen för imorgon är en ny och spännande dag....
Kram o gonatt
Ewa

fredag 18 februari 2011

Underbara vinterdagar





Hej, även om det är lite kallt så njuter jag av dessa soliga dagar som också blir längre o längre! Här är det ljust till efter 17 nu, såå härligt.Tycker allt går lättare när solen skiner och det är sååå vackert vinterlandskap ute!
Känns som alla människor man möter i jobbet och annars blir "gladare" av solen....
Dagarna rullar på, träning, jobba några timmar, vila handen, pyssla lite med hästen och så umgås med familjen.
En fm var jag och hälsade på Linda och hennes hästar, de var sååå härligt trevliga och så är det så kul att ha sett dem "live" när vi pratar häst på jobbet ibland..
En dag följde jag med Emma och Wilma på öppna förskolan, en rolig stund för lillan...fick för första gången sitta i en barnstol, de va kul och att då med få bekanta sig lite med en annan tjej född samma dag va ju spännande.....undrar om vem som var mest fylld av intryck när vi gick därifrån..???? Emma började gapskratta när vi kom utanför och var snabb upp med kameran....Snacka om disträ mormor, men det bjuder jag på, hihi! Skrattade hela vägen hem åt "de blå tossorna"....
Vackra blommor fick jag av bästa B på Alla Hjärtansdag, sååå fina!
En god middag blev jag bjuden på i stan en kväll i veckan efter min sjukgymnastik, mums!! O inte nog med det, vännen Karin och jag var på PLOCK i stan en sen em och mumsade smårätter o hade såå mysigt! Min gamla mamma brukar säga att man ska njuta medan man kan och det har jag verkligen gjort denna veckan...
Nu ska jag jobba några timmar och ikväll blir det TVmys med lite loaded potatoes med bästa B

Ha en mysig helg
Kram
Ewa

söndag 13 februari 2011

Dagarna flyger iväg...halva februari redan






Hej,blir inte inlägg så ofta men ikväll blir det ett....
dagarna rullar på med träning, jobb, umgås med nära o kära o så hästen. Det mesta tar ju längre tid för mej nu så det är kanske därför det känns som dagarna flyger och jag hinner inte allt jag vill...
Goa Ulrika o jag "spånade" för ett tag sen om lite ommöblering här och en kväll så kom hon bara o satte igång, än är det en hel del kvar men bara det att matsalsmöbeln fick ny plats blev ett lyft även om det inte är riktigt klart än....och nu rör resten av möblerna på sig i vardagsrummet, så kul men det får ta lite tid! Emma o Adam fick vårat stora TVskåp så nu fixas ett nytt lite mindre och lite andra ideer ska fixas till....
Underbart vinterväder har vi haft nu, njuter varje gång jag får hjälp så jag kan ta en tur med pållen min, det är o ladda batterier för mej!
Lilla Wilma försöker vi umgås med så ofta vi kan, en promenad med vagnen i solen eller en kväll med mys spelar ingen roll bara såå underbart o få följa henne(nu har hon upptäckt att hon kan ta sina fötter...o då släpper hon inte!!)
Det får bli allt för idag, nu önskar jag alla en riktigt fin dag imorgon....Du har väl inte glömt att det är Alla Hjärtansdag .......det behövs inte mycke för att göra någon glad! Ett leende, ett telefonsamtal, en kram......
Kramar från
Ewa