Jag är ju totalt oteknisk o förstår ingenting ........
Gulliga Sallys hus.blogspot.com undrade över receptet på pepparkaksgrissinis :)
Ideen fick jag av min instagramvän Vitaparadiset som delar ut så mycke inspiration och vackra bilder!
Vi tog en bit av vår pepparkaksdeg i kylen, skar "lagom stora bitar" o rullade ut till stänger, våra blev nog 12-15 cm långa och gräddade( inte för länge för då blir de föööör hårda) i 225 grader i 4-5 minuter. Det blev nästan som lite "sjukgymnastikövning" för händerna samtidigt :) :)
Ädelostkrämen gjorde jag av ca 2 dl creme fraiche och 200 gr ädelost, körde med mixerstaven och
fyllde små glas och äggkoppar .... så enkelt men sååå gott o trevligt!
Efter en rolig dag på jobbet idag, stallpyssel och "handträning" kurade jag ihop mig i soffan o kikade på Hollywoodfruar, mumsade på sista biten av saffranskladdkakan o drack the ...
Men nu är JohnBlund på G känner jag ...
Kram o god natt från
Ewa
2 kommentarer:
Men åååå tack snälla!
Det där lät ju ganska lätt minsann..;) Tror allt jag ska baka mig några sådana. Å den där cremen ska jag testa med.
När du lägger in bilderna i inlägget. kan du ju välja storlek på själva bilden. Välj ex. extra stor då blir de som störst. Ursprungsstrollek nyväljer jag alltid men jag har gjort om min bildstorlek i redigeringen. Då jag lägger 2 bredvid varandra väljer jag stor annars går det inte.
Alltså du håller bara muspekaren på bilden så kommer ju en rad där det står: liten, normal, stor, extra stor, ursprungsstorlek, höger, vänster, centrerad, läggtill bildtext.
Hoppas du förstår hur jag menar..;)
Å vilken fantastisk morgonpromenad du hade..;)
Kraaaaam Katarina
hihi...många feltryckningar på tangenterna..;)
Skicka en kommentar