måndag 3 januari 2011

Nytt År, nya utmaningar.... vad har 2011 i sin väska????




Hej, ikväll sitter bästa B "klistrad" vid TV´n, hockey WM för juniorer...jag softar runt bland alla bloggar....alla har vi olika intressen...!!
Men jag erkänner villigt att jag ropar " vad hände nu" när jag hör Ljudnivån höjas....lite intresserad är jag...Nu hojtas det från TV rummet...undrar vad somm händer...?
Tänk nu är vi redan flera dagar in på 2011....vad har detta året med till oss???
Jag vill bara känna känslan av att tänka framåt med positiv känsla....
De 3 dagar av det nya året har för mej bara varit positivt, fått umgås med min underbara familj,jobbat med mitt företag, ridit min pålle och tagit mej tiden att prata med mina verkliga vänner både på telefon och ihop med en kopp kaffe <3...
Måste bara erkänna att mellandagarna och nyårshelgen här bara bestått av glädje.... jag har fått hjälp så jag kunnat rida min prins ( låg bakom gänget så jag kunde fota dem...när vi va 8st på tur....), idag va prinsen en "iskung" efter ridningen, Tack bästa B för hjälpen !!!!...dessa stunder med familjen och lilla Wilma o så min Prins Mjölnir är värda sååååå mycke för mej...det ger mej styrka att klara av smärtan o svagheten i händerna... Nu ser vi bara framåt o hoppas på ett härligt 2011!!!
Kram govänner
Ewa

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Hej! God fortsättning på det nya året! Javisst, det vore ju perfekt att ha lite Loppis tillsammans med er i vår kanske?

Har ju lyckats samla på mig en massa gobitar ;)
Kram Cissi -Vita tankar

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Du verkar ha haft det härligt över helgerna, och vilken liten goding du har fångat på bild :)
kra
Marie