måndag 27 december 2010

En fin Julhelg har vi haft här
Hej,
ja då är det "vardag" några dagar igen, vi har haft en underbar helg..första julen med första barnbarnet!
Vi hade sååå mysigt på julaftonskväll med lilla familjen och "gammel farmor o farfar".
När vi ätit gott knackade det på dörren och Tomten kom på besök till Emmas o min stora förtjusning( vi är nog de "tomtegladaste barn" som finns..), sen öppnades det paket, dracks glögg o åts julgodis o så förstås fika med Leilas Ris a la Malta, den ä muuuums! Det var en sån där underbar kväll med nästan alla nära o kära runt bordet!

05.15 ringde klockan på juldagen, upp och fixa till sej lite o så en mysig promenad på 5 minuter till kyrkan och Julottan. Inte såå mycke folk men väldigt stämningsfullt och mysigt.
När vi kom hem tog vi varm choklad och en skinkmacka, så kröp vi ner i sängen och sov flera timmar....
Mitt på dagen åkte vi till stallet, jag fick hjälp att sadla min pålle och tog en mysig tur med Ulrika, lite kallt men väldigt härligt...!

En gammal tradition vi har är att åka till bästa vännerna på juldagskvällen för kalkonmiddag och som vanligt var det massor av GOD mat, väldigt trevligt runt bordet...ja en härlig kväll!!

Annandagen jobbade B och jag, mysigt att träffa "julnöjda kunder"...på kvällen åkte jag till stallet och fick hjälp av Anne med pållen så vi tog en mystur i mörkret på pigga hästar som såg spöken lite här och var...( tur de är sååå lydiga <3 ).

Ja det var lite om vår Jul...jag hoppas Du också haft en fin jul
Kram
Ewa

1 kommentar:

Ett Vitare Hem sa...

Åh det låter som en riktigt härlig julehelg!
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena