söndag 27 februari 2011

En helg full av firande

hej, denna helgen har varit som ett enda kalas....
i fredags var det "min dag" och då ville bästis Karin ta med mej till stan för lite shopping o lunch,vilken kalasbra idé!!!Så sällan vi får tid för såna utflykter ihop...tyvärr hade det hänt en olycka på E4an så vi blev stående i 1 1/2 timme där och då bestämde vi oss för att det fick bli lilla Tierp istället när vi väl kunde köra igen. Så det blev lite butiker där och en god lunch ihop med Emma,Wilma o Elin för oss. Vi hade iallafall en jättetrevlig utflykt även om målet blev ändrat :)
På kvällen hade vi nära och kära här på lite mat och vi hade en jättemysig kväll!
Underbara blommor och "bra" presenter fick jag och massor av gulliga kort i lådan(älskar att få "riktiga kort")
Igår var det vår älskade "farmors"(Emmas farmor) 80 årsdag, hon hade bestämt att hon ville va hemma och ha lite folk o så blev det, en härlig dag, mycke folk, gott att äta och såå mycke fina blommor hon fick!1 Gissa om hon blev glad för sin Odd Mollykofta??? O hon var såå fin i den!
På kvällen blev det myspys vid TV´n, Melodifestival bl a, var ganska trött efter allt firande...märks man börjar bli gammal, haha!!
Nu ska vi åka till stallet, det är "vår kväll", att ta in hästarna och ge nattmat, brukar va en mysig stund..bäst o klä på sig ordentligt bara, riktigt gråkallt ute!
Ha det gott
Kram
Ewa

1 kommentar:

Anne-Lie sa...

Ja må hon leva,ja må hon leva,ja må hon leva uti efterskott.....hihi!!!
tusen GRATTIS!!!!!från mig.
Kramar i massor
Anne-Lie