tisdag 8 mars 2011

Ett litet hopp om att våren är på G


Hej,
det blir som det blir med inlägg nu...när händerna "inte vill" tappar jag inspiration men ikväll gör vi ett försök.
Helgen blev en blandning av lite jobb, barndop och "titta på ridkurs" och det var en bra helg tycker jag....
I lördags döpte våra vänner sin goa son Theo och vi fick vara med o dela denna fina stund med dem. Theo är en "stor kille" och hade finbyxor, vit skjorta och väst och dagen till ära lackskor(som jag glömde fota...)Theo tycker precis som vi väldigt mycket om "vår präst AnnSofi" så han ville helst att hon skulle bära honom hela tiden i kyrkan....(tyvärr blev mina bilder därifrån för mörka för att visa).
Tårtan till fikat var både fin och väldigt god, muuuums!!! En härlig em var det!
I söndags tänkte jag inspirera mej med att åka o kika på ridkursen för Peter Häggberg,är ju annars en höjdpunkt för mej o Mölle....var lite arg på mina händer för att de inte ville vara med!!!! Några härliga, inspirerande timmar i solen blev det...Mölle njöt nog av att vara i hagen hela dagen....
På vägen till kursen stannade jag o tog bilder på hur mycke snö vi fortfarande har, ingen risk att köra av vägen i alla fall, haha!!!Kändes som o köra rodelbana ungefär.
Tur att jag fick lite mer vårkänsla när jag kom hem o skulle ställa in bilen i garaget...i slänten bredvid vårt garage hade solen smält bort snön...det är ju där vi brukar hitta de första blåsipporna...de dröjer säkert ett tag till menmen våren är på G!!!!!
En hel vecka har sprungit iväg i marsmånad redan...o lite närmare våren kommer vi!!
Kram
Ewa

Inga kommentarer: