söndag 20 mars 2011

En trevlig kväll i stan...Godmorgon, här har vi vaknat till en underbart solig fin dag igen(börjar snart bli bortskämd..). Det är så underbart o se hur snöhögarna sakta men säkert krymper ihop, höra småfåglarnas kvitter från tidig morgon och känna att solens strålar värmer skönt!
Igår hade vi en såå mysig dag, bästa B var ledig(händer inte såå ofta en lördag) så vi sov ut länge och åt en härligt lång frukost. Sen pysslade vi lugnt med lite av varje, tog en sväng till Mjölnir och grejade med han.
På sen eftermiddagen tog vi bussen till stan och mötte vännerna Bosse o Maria. Vi började med en god middag, jag åt en härlig lax och en smaskig chokladtårta till efterätt, muuuuums!
Efter det gick vi på bio, grabbarna såg Åsa Nisse och vi tjejer såg "Hur många lingon finns det i världen". En berörande film...så njöt jag extra med av mycke bilder från min födelsestad, älskar ju den lilla mysiga platsen..o så fick"jag ju gå in kyrkan" jag döptes i.
På vägen till tåget hem slank vi in på en mysig pub en stund. Gulliga Emma klev upp i natt o hämtade oss vid tåget o körde oss hem....Tack Emma o Adam som överraskade oss med den här kvällen för sina föräldrar o "svärföräldrar", Ni är för goa!!!
Idag blir det verkstan en stund och så ska jag jobba lite framåt kvällen och njuta av solen...den gör en så glad!!
Kram på Er
Ewa

1 kommentar:

Lena Kristina sa...

Vilken otroligt god mat ni har njutit av, det ser verkligen smaskens ut!

Ditt hus är såå vackert, duu verkar bo i en idyll!

Kram Lena