tisdag 29 mars 2011

Det känns att våren är på G

Hej, visst är det härligt med sommartid, ljust till 20 på kvällen!!! Bonustid kallar jag det...även om vi fick ett "bakslag" med lite snö idag!
Bästa B och jag fick "ett ryck" av sommartidsljus i söndagskväll och städade garderober, 5 st....det resulterade i 1 stor säck till Röda Korset, 1 säck till klädinsamlingen o 5 väldigt välorganiserade garderober hos oss!! Vilken härlig känsla! Nu är bara resten kvar...haha!! Jag får anpassa dessa energiryck till när min bästa B är hemma.....mina händer vill men klarar inte så mycke :)
Idag har min frissa Jessika fixat mitt hår, sååå nöjd!!! Och så var Emma, Wilma o jag till stan en sväng, en trevlig lunch ihop...Wilma har just lärt sig inta sin alldeles själv!!!!
Medan Emma fick en ansiktsbehandling kollade Wilma o jag i butiker, resultatet blev en vårkappa till mej,en sommarklänning till Wilma(som hon inte visat sin mamma än...),hyacinter o tulpaner från torget(som jag inte hunnit fota än)...ja mysigt hade vi det ialla fall!!
Såå mysigt med dessa vårblommor hemma nu.....det är inte många dagar kvar innan april tar över, härligt!!!
Imorgon ska jag till sjukgymnasten, läängtar!! O bästa B ska till plastikirurgen, hade sån tur att det stämmer i tid...sen får det bli god lunch i stan! En sväng till vår pålle blir det säkert med....
Kram o gonatt
Ewa

1 kommentar:

Ett Vitare Hem sa...

Men visst får man en massa energi av solen/ljuset nu, så himla härligt!
Ha en riktigt härlig onsdag!
Kram/Lena