lördag 3 september 2011

Bergslagen o lite Värmland....hej,förra helgen tog vi en tur till vår "älskade faster" utanför Nora.
Sent på fredagkvällen var vi på en "magisk,trolsk ljus och ljudföreställning" utomhus vid Konungastollen med bl a LillBabs och Björn J:son Lind...det var verkligen en otrolig upplevelse och i mitt lilla huvud vandrades det tillbaka ett par hundra år i tiden och hur det var vid gruvorna då.......
En trevlig utflykt till Kristinehamn blev det på lördagen,ett besök på den härliga butiken "Lev Vackert" där vi både shoppade och åt en mumsig lunch, deras "specialräksmörgås", mmmmmums säger jag!
O så kikade vi på Picassostatyn förstås, den står såå fint vid Vänerns kant.
Kvällen vigdes åt att mumsa kräftor på fasters altan i goda vänners lag, det var ju en sån ljuvlig kväll(en av de bättre på hela sommaren) så vi blev sittandes ute o "tjatade" till 03!!! Tiden går fort när man har trevligt....
Ja en underbar helg på alla vis var det!
Veckan har rullat på med träning och sjukhusbesök och igår var Emma, Wilma och jag till Gävle, strosade runt, åt en god lunch och hade det mysigt i solen!
På kvällen firade vi "farfar" 80 år litegrann...idag fortsätter vi fira honom , då blir det Gysinge Värdshus o god mat!! GRATTIS vår älskade "farfar", hoppas Din dag blir rolig!
Ha en härlig helg
Kram
Ewa

Inga kommentarer: