fredag 30 september 2011

Händelserik fredag
Hej,
vilken härlig dag....sommarvärme o SOL hela dagen, den sista dagen i september,över 20 grader +!!!!!!
På smärtskolan hade min "lilla grupp" uppgiften att laga lunch till 8 personer idag, den skulle vara vegetarisk, laktos och glutenfri, utan nötter o chili...!!!
En underbar "höstgrönsaksoppa" med gott bröd och aioli blev det...o eftersom de va fredag så lyxade vi till det med en underbar Pawlovatårta med laktosfri grädde o härliga bär till efterätt, gissa om det blev en god och trevlig lunch!!!??
Några av oss tjejer tog en promenad till Bondens marknad efter "skolan", lite gott till helgen köptes och så unnade vi oss att njuta av solen och "nuet" med ett glas vin på uteserveringen vid"det gamla stationshuset" vid det nya resecentrumet...en härlig avslutning på skolveckan!
Senare ikväll var bästa B o jag till Tierp, mötte Emma o Tilde och var på Tierps garanterat första blomstervernissage....så kul att Gullan o Mia är så initiativrika och fantasifulla....Oooo va mycke fint de gjort, trädgården var en upplevelse, dessa arrangemang, stora(älgen bl a) o mindre...alla lika häftiga!! Att vi sen fick köpa "roliga växter" till kalaspriser och blev bjudna på gott mingelgodis gjorde ju inte saken sämre....
Hemma igen avslutas denna härliga fredag med lite italiensk plockmat o ett glas rött,
vilken härlig avslutning på september......
Kram o gonatt
Ewa

Inga kommentarer: