onsdag 4 november 2009

Tur att Emma tar tag i saker...
Gokväll,
har såå länge velat ha en laptop, kollat och kollat men inte kunnat bestämma mig....
i lördags när vi kom till Emma och Adam fick jag ett paket av Emma, gissa vad som låg där??? En rosa laptop!!! Emma tyckte nog jag funderat länge nog så hon beställde helt sonika en till mamma!
Tack mitt hjärtegull,vad gjorde jag utan dej?? Nu är den installerad och jag behöver inte sitta på övervåningen när jag vill blogga utan kan sitta med B (han kollar TV o jag bloggar,hihi!)
Nu blir det ju äntligen av att lägga in mina bilder på USB me, nåt jag tänkt länge för jag är rädd att bli av med alla bilder om nåt händer datorn, så det blev mycke positivt med min "lilla rosa"!!
Visar en bild på min novemberkaktus ikväll, oj hur den blommar, men det gäller att njuta nu för den blommar inte så länge...
Har varit ledig i 2 dagar, hunnit massor tycker jag och ändå kopplat av.
Igår tog vi hand om alla "måsten", städ,tvätt mm, sen red jag lektion på min Prins, gick såå bra och jag var så nöjd med både honom och mej själv, underbart när det bara funkar!!
På kvällen var goa vänner här och vi käkade gott och hade jättemysigt.
Idag har jag ridit ut i kyla och snålblåst, känns att vintern är på G...det for lite flingor i luften nästan hela dagen. Så har vi satt granris i blomlådorna, satt ut fågelstugan o fyllt den med godis till pippisarna.
Ikväll har jag sytt lite ljusstrumpor och gjort buxbomkransar, både stora och små...och så sett på Bonde söker förstås, är ju så kul att följa Thilde och Pecka.
Nu får det bli sängen och spikmattan(har blivit ett "måste" för mej varje kväll)
Kram o Gonatt
Ewa

1 kommentar:

Malin sa...

ÅÅ vilken söt laptop du fått!! Kunde ju bara ana att den är rosa åxå :) Det behöver du för att koppla av vännen, kunna sitta i lugn och ro och blogga mm. Kramis