måndag 11 april 2011

En underbar måndag i april


Hej, idag har jag haft en underbar aprildag trots att händer o armar värker och det gör mej såå lycklig!
Började dagen med min morgonpromenad, såå skönt, så varmt och sååå vårigt! Efter en härlig frukost och ett långt träningspass för armar och händer blev det en härlig dusch.
Sen kom Emma och Wilma och vi tog en promenad i "nostalgins tecken" till gården vi hade våra hästar när Emma tävlade som mest(vi hade hästarna där i 11 år så det finns många glada minnen). Där fick Wilma bekanta sig med små söta lamm...o det tyckte hon va såå kul! En tacka hade 4 lamm och alla mådde så bra, häftigt! En söting som kallades Nellie fick lite extra i en flaska av Sven, mums!! En liten som också behövde lite "stödmat" döptes idag till Wilma(hon har blå färg i huvet) så henne ska vi följa lte extra....
Så mysigt att vara i Illmårdsberg på våren och återuppliva gamla minnen!! Tack snälla Sven o Malva förstås!
På promenaden till Wilmas "gammelfarmor o farfar" plockade vi tussilago och njöt av alla blåsipporna i backen... O Wilma tyckte det var toppen att sitta i vagnen o kolla läget!!
"Farmors" goda kakor och saft blev eftermiddagsfika i solen innan vi gick hem till oss igen, sååå mysigt!
Ikväll fick jag hjälp i stallet så Mjölnir och jag tog en runda i skogen med Marina o Loppan, så härligt och årets första citronfjäril susade förbi oss...
Nu har jag kört ett träningspass till och nu är det dags o krypa till kojs...imorgon är det dags för smärtkliniken, så håll tummarna för att jag får lite hjälp!
Somnar nog med ett leende på läpparna efter denna underbara måndag
Kram från
Ewa

2 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken underbar dag ni hade!
Ha en riktigt härlig dag!
Kram/Lena

Anne-Lie sa...

Mmmmm vilken härlig dag!!!!
Ser fram emot ett besök av er tjejer!!!Sköt nu om dina stackars händer och armar!!!
Tusen kramar från mig!!!!!!!
Anne-Lie