söndag 5 februari 2012

Min helg....


Hej, då var februaris första helg över...o kallt som det brukar va i denna månad har det varit! Hos oss har det som kallast varit -24, brrrrr...!
Men man kan inte säga annat än att det är vackert ute, solen på dagen o solnedgången underbar!!Att kika ut från köksfönstret och mötas av deta är inte helt fel....
Vår vita prins har fått vila men blivit ompysslad varje dag av oss, det är för kallt med ridning för mina leder nu...o bästa B har "nackspärr"....
Lördagkvällen spenderades med bästa vännerna, go mat och dryck(som alltid hos K o J)lite tittande på Melodifestivalen och massor av roligt prat blev det!!
Idag tog vi en sväng till Högbo o kikade på när "stallkompis" Emma o Picacho debuterade på tävlingsbanan.....när P lär sig att spökena i hörnen inte är såååå farliga kommer det att bli väldans bra!Så kul att följa dem!
På vägen hem blev det ju ett besök(förstås hos madame Nyberg, alltid lika kul!!
Efter lite vila hängde jag med Emma o "gänget" på bio(de va längesen sist för mej...), En gång i Phuket såg vi o skrattade gjorde vi!!!
Wilma roade sig med farfar o morfar under tiden...när vi kom hem ville hon visa "springbandet" för oss....undrar vem som lärt henne att träning är bra redan????
Imorgon börjar en ny vecka med mycke spännande saker för mej....så nu blir det att vila sig i form!
Kram o gonatt
Ewa

3 kommentarer:

Sallys hus sa...

Hej hej!

Oj vilken härlig helg du haft! Du har ju hunnit med hur mycket som helst...
Bio var länge sedan jag var på...mysigt är det och man går ju alldeles för sällan.
Vad skönt att fina polle är bättre. Det är läskigt när djuren blir sjuka...det kan ju vara svårt att förstå vad som är fel.
Va trist att du inte kan rida nu pga kylan...jag önskar värme åt oss allihop...är trött på vintern nu...
Kram o ha en fortsatt fin vecka!
Katarina

Linda sa...

Haha, jag måste erkänna att friterade strips var väldigt mycket godare än stekta ;) Har tidigare behövt dränka dem i ketshup och kryddor (hittade några turkiska specialkryddor tror jag) men nu kunde jag njuta av stripsen på riktigt ;)
kram på dig

Ewa sa...

O va roligt att du kikar in hos oss Linda <3
jag är ju såå nyfiken på dina dagar så jag tittar in ofta hos dej...;)
Härligt med stripsen, hihi..men tror inte de blir lika goda som dom du gjord på Månkarbogrillen, hahaha
Kram
ewa