tisdag 9 april 2013

Första blåsipporna....

Hej, ikväll när jag kikade i vår slänt mot skogen tittade de första små blåsipporna upp på mej...härlig vårkänsla!!!
O jag såg att det var massor på G, så snart är det alldeles blått där :)
Vi brukar alltid ha rådjur i trädgårn på vintern men denna vintern har de varit sällsynta...men igårkväll när jag kom hem var det tre stycken som gick o letade mat i slänten, såå fina! Imorse när jag tittade ut strax efter 5 var dom sex stycken!!! Tre låg o vilade och tre gick o åt, sååå mysigt!
Ljust o fint har det blivit på kvällarna o det är skönt, dagen blir liksom längre... men va kallt vi har på nätterna, imorse var det -10 när jag åkte till stan, brrrr!!! Dagen har ju sen varit solig och med plusgrader ända till nu.
Förra veckan gick nästan all tid åt till förberedelser till vår härliga svärson Adams 30årsfirande...vår underbara dotter har under flera månader planerat en riktigt härlig överraskningsfest för honom...ALLT gick i lås o det blev en otroligt kul kväll på Villa Anna i stan. Ska göra ett inlägg om bara festen när jag fixat mer bilder...Adam var mer än nöjd med denna firarhelg( ja det blev firande i dagarna tre...)o jag är såå stolt över vår Emmas festfix, Du är bäst vännen <3
Nu ska jag krypa i säng och mysa med en ny tidning så jag säger kram o gonatt
Ewa

1 kommentar:

Neta sa...

Så härligt, här ligger det minsann snö kvar på sydsidan också men vi skuggas ju av åsen. Men man ser nu hur det sjunker ihop mer för varje dag. Jag har inte ens sett tussilgo härute ännu, bara i stan.
Vi mötte 2 rådjur mitt i samhället igår på em, undrar om skaren börjar bli så hård i skogen så dom inte kommer ner till maten?
Men nu vill vi bli av med snö än gång för alla, längtar till altanhäng utan full mundering på och ett glas rosé i solen. :)