söndag 6 juli 2014

Att det kan vara sååå roligt att luras .....

Igår fyllde vår "Gudson" J 19 år och han ville att hans familj o min bästa B o jag skulle åka till Gävle och gå ut o äta på kvällen, en toppenidé tyckte vi när sommaren äntligen kommit!
Vi tog tåget och när vi klev av hade vi en stund över innan vi skulle äta så det föreslogs att vi skulle ta en bira eller lite bubbel ... Elite Grand Hotel  låg precis framför oss så vi sa vi kilar in på "Elites veranda"..........
Bästa B "fick ta täten" och när han kom in på verandan så började ett glatt gäng sjunga Ja må han leva ... B tittar till men fortsätter gå en bit mot baren ...... sen tvärvänder han och ser liiiiite chockad ut, men glad!!!!
Min bästa B fyller 60 år nästa helg men då är det en massa andra roligheter också så vi(vår dotter Emma o bästa Marie) har i smyg fixat en fest med övernattning på detta underbara hotel!!!
Där finns drygt 20 st av hans nära o kära, familj o vänner som gör kvällen till "Bästa B´s kväll <3
Godaste buffén och sagolik efterrätt( basilikasorbet o marinerade jordgubbar!!!) i denna underbara miljö med alla dessa härliga människor, "filmen om B" visas på duken, massor av prat, skratt, musik o kärlek blev det ...bilderna inte de bästa men jag visar dem ändå, ni ser ju lite av den underbara miljön...

Var efterfesten skulle va var ju inte svårt att gissa ... i vår otroliga svit förstås!!! Sååå stor, sååå mysig och så kul vi hade! Mysigt att ha en stor balkong med där vi blickade ut över Gävle i sommarnatten (här vår underbara dotter Emma)


Efter god sömn va det sååå mysigt att få äta frukost i lugn o ro med nästan alla som vi delat kvällen med, ja alla som sov över .
Det var en väldans glad o nöjd ( om även grundlurad) Bästa B som lämnade Gävle idag ... ( vi tog  nästan upp en hel tågvagn vårt gäng...)
Kan bara säga TACK till vår Emma o Marie som "roddat" detta o Tack alla goa nära o kära som kom o gjorde detta möjligt!!!
Kram kram från
Ewa

Inga kommentarer: