tisdag 5 oktober 2010

Vår tisdag...




Gokväll,
vilken dag....
efter min vanliga morgonpromenad en god frukost och träning för handen hämtade vi vännen Linda och drog till stallet. Linda som är en jätteduktig ryttare(stor häst med hoppning som sin grej)ville rida vår islandshäst Mjölnir igen....(så kul med tjejer med "öppna sinnen").
Började med en stund på volten ihop med Ulli, Angelika o Anne, Bonny gav henne lite tips om hur vi jobbar, Linda hittade många "knappar" o de va sååå fina ihop<3<3.
Sen tog Linda o Anne en runda ut och det gick så kalasbra, så kul!!!
Hem igen och intog en snabblunch, packade våra 2 katter i transportboxen, hämtade Ulli o hennes misse, sen for vi till vår underbara veterinär. Ullis katt skulle kastreras och våra få den årliga kollen av tänder(börjar ju bli till åren, 12 o 9 nu).
medan det fixades tog vi en tur till Österby och tog en mycke smaskig fika på Hembageriet där, muuuums!
Hämtade våra "sovande" grabbar och åkte hem, sen var det en lååång väntan på att de skulle "vakna till"....nu ca 6 timmar senare har våra killar börjat röra lite på sig, om än vingligt....(Ullis katt piggade på sig fortare men han är ju ung...).
Nu ska jag bädda för mej på golvet i "köket" uppe, tända i vedspisen och krypa till kojs med grabbarna där(där finns inget att göra sig illa på...) o så hoppas jag de nyktrat till och är pigga imorgonbitti!
Ja så kan en tisdag också vara...
Kram o gonatt
Ewa

Inga kommentarer: