torsdag 15 juli 2010

Några rader från mej i värmen...


Här är det fortfarande sååå varmt och soligt...inte en enda regndroppe har vi fått, nu behövs det verkligen regn,regn! Vår gräsmatta är gul och inge skön att gå på längre. Men vi ska inte klaga, det är sommar!
En härlig helg fick vi tillsammans, vi var till Norrköping och kikade på SM för islandshästar(beundrar verkligen hästar och ryttare som kunde göra såna fina prestationer i 35 gradig värme!!Ja o alla funktionärer som jobbade förstås!).Det var fina tävlingar, mycke folk och jättetrevligt1 Bodde på vårt lilla favorithotell, Kneippen(ett familjehotell i en villaidyll, alltid lika trevliga Maria o Morgan pysslar om oss där).Ett besök på restaurang Durkslaget hann vi förstås med, underbar mat och trevlig personal...ja ni förstår att jag mått bra med min familj runt mej!
Igår var vi bjudna till Jens och Marit med familj i deras stuga, det blev en superkväll med massor av go mat, prat och skratt! Några av ungdomarna tog en "liten tur" med båten på sjön medan vi tog en lugn promenad och kikade runt i omgivningen.
Nu väntar jag på att B ska komma hem och vi kan sätta oss i skuggan och "bara vara".
Ha det gott
Kram
Ewa

1 kommentar:

LenaS sa...

Åh vilken härlig helg, för ganska många år sedan var vi där och tittade på tävlingar, när jag regelbundet red Islandshäst....
Ha en riktigt härlig helg!
Kramis/LenaS