torsdag 24 september 2009

"Mormor" och jag på shoppingturSen kväll hos oss...
men vi har ju mormor på besök och njuter av varje minut!
Ja igår tog mormor och jag oss den obligatoriska turen till vår gamla hemstad!
Vi började med ett besök hos Madame Nyberg i Valbo, mormor och härliga AnnMarie som jobbade fann varandra och genast var pratet igång.....vi hämtade bl a pläden till vännen Karin, så nu har vi en anledning att ta en tur till henne imorgon me, hihi!!Lite goda dofter och JDL magazine följde förstås med oss hem..
När vi kom till stan hämtade vi Emma på högskolan och så gjorde vi ett snabbesök i hennes mysiga lya i centrala stan.
Tror mormor verkligen gillade den lägenheten med högt i tak och "gammalt stuk"!
Efter att mormor bjudit på en mysig lunch sprang vi i affärer, vi 3 kan verkligen springa i affärer... härligt roligt när mormor efter ett par timmars "race" säger "finns det inga fler roliga butiker", tänk att va sååå pigg och alert när man snart(i december) fyller 85!!
Hon fick ialla fall köpa ett underbart halsband o lite annat.
På kvällen smet jag iväg och levererade hissgardiner och då njöt mormor med våra missar...
Idag har vi gjort Tierp..det tar inte såå många minuter, men mormor köpte en söt top och en bok och jag en härlig tröja.
På em har mormor varit och fikat hos "farmor o farfar" när jag var och red min vite prins, det blev både kaffe, underbar kladdkaka o grädde och ett litet glas likör där så de hade sååå roligt!!
Ikväll har vi myst med ost och kex här när vi planerade morgondagen, mormor vill sova ut så då tar jag en ridtur på morgonen, sen tar hon och jag oss en tur till Gränby i Uppsala, mormor är nog sugen på lite mer kläder.. vilken tur jag har som kan ta ledigt och njuta av dagarna när hon är hos oss!Hoppas Emma kommer hem imorgonkväll så jag kan fota dem ihop...idag blir det mormor shoppar på Madame...
Kram o Gonatt på Er
Ewa

1 kommentar:

hemma hos lilla mej sa...

Verkar som ni haft en helmysig dag.vad skoj att springa runt i affärer.Hoppas att ni får en likadan mysig dag i dag .Ha en mysig fredag kramizar ~~~~RITA~~~~.