torsdag 24 december 2009

Önskar Er alla en riktigt GOD JULNär jag skriver detta är det faktiskt Julafton(om än bara 55 minuter in på denna dag..)
Tycker det är sååå mysigt att vara uppe och tassa och fixa det sista så här dags...
Ikväll har vi haft kärt besök, våra vänner S och J med sina 3 killar dyker alltid upp kvällen före..på en skinkmacka och och lite fika, det är såå mysigt med denna "tradition" och vi är så glada för att de gör sig tid för denna stunden!
"vår farmor och farfar" och Berit kom också så det blev en underbar kväll!! Mycke skratt och prat och framförallt många fina julsånger av dessa 3 underbara grabbar...oj vad de kan underhålla och föra in Julen i vårt hus, såå otroligt goa!!
Imorgon börjar B och jag med en riktig julgrötsfrukost, sen blir det en tur till kyrkan tillsammans med Emma och Adam, går inte i kyrkan ofta annars men detta har blivit Emmas och min jultradition, så mycke fin sång och lite eftertanke....
På vägen hem vill jag alltid till stallet, Mjölnir ska ha lite extra julgodis i krubban när han kommer in....
Emma och Adam ska åka till Adams föräldrar på em så då tar vi det bara lugnt...ja B ska "tomta" efter Kalle Anka och då kan jag duka och förbereda julaftonskvällen...för framemot 18-tiden kommer de till oss och har vi tur dyker "farmor och farfar" upp med, då äter vi julmat tillsammans och sen får vi se om vi varit snälla...?.. har vi tur kommer kanske tomten till oss...
Nu önskar jag Er alla en riktigt GOD JUl med några bilder från oss ikväll, dan före dan...
En STOR JULKRAM
från Ewa

1 kommentar:

hemma hos lilla mej sa...

Gomorron !KIkar in och önskar dej och din familj en riktigt GOD JUL.Julkram Rita ♥