tisdag 16 mars 2010

Det är inte bara jag som njuter av solenHej, vilka underbara dagar det är, sol nästan varje dag och även om vi har -9 här ikväll så känns det lite vårigt!
O tänk jag som har timer på mina fönsterlampor får flytta fram starttiden var och varannan dag, nu är det ju ljust till över 18 tiden...underbart!!
Vår Mascot är en "linslus" medan Nalle inte gillar kameran...men t o m han ställer upp när jag fotar nu, bara han får "sola sig"...han älskar att ligga i solskotten o mysa!
Imorse skjutsade jag in min B till Akademiska, där tog de bort en "ful fläck" vid hans öga och tog lite hud från kinden och la på där, allt gick bra och var fixat på 2 timmar,(är lite svälld och har ett jättebandage)men det känns såå skönt att det är gjort nu!
På em följde B med mig till stallet och kom med goda råd när jag red(han är ju min coach nr 1), min vite prins har nog fått vårkänslor och är lite "på G" just nu....
aldrig dum men gillar och "testa tanten på ryggen" ibland, typiskt killar, hihi!!
Ikväll kom Emma och Adam till oss och hade önskat sig våfflor...så vi hade en lite för tidig våffeldag här, mums va gott det var och så mysigt vi hade!!
Tycker det är såå underbart att ha Emma nära igen(är ju inte såå långt till Gävle men man "kvistade inte bara över för en snabbfika") och så är vi såå glada över att hon har sin Adam, de är såå goa ihop!
Så fick jag en liten "förhandstitt" på hennes redovisning i en av kurserna i specialpedagogiken som hon har på torsdag, det är alltid lika härligt att se hennes engagemang i hennes favoritämne...Emma, mamsen är jätteimpad, du är såå duktig!
Nu ska jag ta en liten sväng med målarpenseln innan jag ska krypa isäng, lite ivrig med att få klart det jag håller på med....
Kram o ha det gott, njut av solen som Nalle gör..
Ewa

2 kommentarer:

LenaS sa...

Åh här blir det våfflor idag, och så toksöt han är er lille kisse!
Ha en riktigt härlig dag!
Kramis/LenaS

Jeanettes hus sa...

Hej på dig,

Ville bara skicka en vårkram från mig nere i Skåne till dig och dina kelgrisar!

Ha det gott
Kramisar Jeanette