fredag 19 mars 2010

Hästarna njuter i vårsolenHej,
vi har "takdropp" här fast timmen är sen, underbart!Ser nästan timme för timme hur de stora snöhögarna krymper sakta men säkert.Det blir nog en vår iår med...
Denna veckan har ju bjudit på en hel del sol, såå härligt att se hur även hästarna i vårt stall njuter av att ligga i solen o mysa. Min pålle har verkligen fått vårkänslor, hm..kan villigt erkänna att vi haft våra "duster" under ridningen denna veckan...kan nästan bara skratta åt det, han är ju faktiskt 18 år och ändå såå ung i sinnet!!
Oj va många kommentarer vi fått när vi jobbat ihop B och jag de sista dagarna, han har en präktig "blåtira" efter operationen...så ni kan ju gissa vem kunderna tror har gett honom den...men det bjuder vi på, haha!!
Visar vår skänk(där vi gömmer CDspelare o CDskivor)men där finns också plats för fina lakan(men på nedersta hyllan gillar missarna att krypa in så där har jag lagt några dynor som är bra att ta fram om vi vill sitta ute o sola en stund)
Imorse fick jag ett ryck och putsade köksfönstren och upp kom rosarutiga gardiner
(är inne i en väldigt rosa period nu,hihi) så ikväll har jag fixat om lite i fönstren men det visar jag nästa gång jag skriver några rader
Ha nu en härlig helg
Kram
Ewa

2 kommentarer:

LenaS sa...

Under veckan som kommer ska jag börja med fönstrena här också, de som inte är mot gården för de får vänta tills de sopat bort allt grus, men balkong, vardagsrum och köket ska putsas ;)
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Alice På Holm sa...

Heej Ewa!

Tack för komentaren och vad kul att du vill vara med i min tävling!

Kram Alice <333