fredag 5 mars 2010

Tillbaka på jobbet, härligt!!!Hej,
igår var det äntligen dags att komma tillbaka till jobbet, skulle köra eftermiddagspass. På fm åkte jag till stallet och tänkte ta en ridtur...men det snöade och blåste sååå fruktansvärt så när jag hämtat min Mjölnir från hagen insåg jag att varken han eller jag skulle ha någon glädje av ridningen, det fick bli en mysstund i stallet istället...inte Mjölnir emot!! Jag har ju svårt att borsta honom men istället har jag en "vante" som jag masserade honom med, han njuter verkligen då jag använder den. Vi hade en lugn o mysig stund ihop och sen fick han lite extragodis innan han fick gå ut till kompisarna i hagen igen...
Det var såå himla kul att va tillbaka på jobbet igen, alla dessa goa kunder, timmarna sprang iväg och det bästa var att handen fungerade bra!!!

Idag tog jag en ridtur på fm, vilken skillnad från igår....solen sken, vindstilla och takdropp och solen värmde verkligen! Både Mjölnir och jag njöt verkligen av 1 timme tillsammans i solen!
När jag kom till jobbet kom vännen Karin med denna söta blomma som gav ännu mer vårkänsla över dagen! Tack gulle Dej!
Handen kändes helt ok och det var såå kul att jobba, är såå tacksam att jag har ett så roligt jobb, alla dessa ,mysiga kunder, gamla som nya...jag är "rik"!!
Ikväll har det varit lite TV, hoppat mellan Let´s dance och Skavlan, lite italienskt småplock och lite rött vin...med detta säger jag att det varit en fin dag för mej!
Kram och gonatt
Ewa

3 kommentarer:

LenaS sa...

Åh vad härligt det låter just dessa soliga fina dagarna kan jag också drömma att jag satt på hästryggen, så mysigt!
Ha en härlig dag!
Kramis/LenaS

Lilla Kullan sa...

Lilla gulliga hästen. Vi har ju proppat med hästar i den här byn.
Igår när vi var ute och gick så fik man se på den lyckligaste hästen här i alla fall.
Han som äger den kom ut, så hästen slog bakut flera gånger och hoppade högt av glädje. Det skulle varit jag det. Hade legat på sjukan nu.;-) Kram Stina

Anonym sa...

Vilken härlig " verkstad" du har!!! kram