lördag 10 april 2010

en "grådaskig"lördag i april
Hej,
imorse tog B och jag en promenad ihop innan frukost i friska vindar och snöblandat regn...inte sååå inspirerande att börja gå men när man väl har tagit första kliven går det bra...och så känns det nästan dubbelt så bra när man kommer hem,man har trotsat vädret och är rödkindad och pigg!!
Efter jobbet åt vi lättstekt halluimiost, sallad och en god tomat och basilikaröra,mumsmums!
Ikväll har vi haft "stalltjänst",tagit in hästarna och nattfodrat dem, de är mysigt att få umgås med de andra hästarna i stallet med.Om ni kikar på Mjölnirs ben så ser ni hur det ser ut i en hästhage så här års......O så fäller dom ju nu med, fy det bara yr vita hår runt vår prins! Men han njuter när vi borstar o borstar på honom och snart är vinterpälsen ett minne blott!
För några veckor sen berättade jag ju om vad bloggandet kan ge...hade då fått kontakt med en annan bloggare(carinifinabo)som bor i samma by som en gammal släkting till mej bodde för länge sen.Vi har hållit kontakten och hon har fotat "Almashus" nu o tagit reda på lite roliga saker om Alma, så himla kul!
En dag kom jag ju bara på att min vita pianopall fick jag ju av Alma med, den har följt mej ända sen 1976...byter bara tyg på den då o då och så flyttar den runt i vårt hus(det tror jag Alma gillar)
Nej nu har jag "babblat länge" ikväll, dags att mysa med B och missarna en stund, får bli fotboll på TV(för där är dom alla 3,hihi)
Kram o gonatt
Ewa

2 kommentarer:

LenaS sa...

Hoppas ni har samma härliga väder idag som vi har här över Örebro!
Ha en finfin söndag!
Kramis/LenaS

Viola sa...

Låter som en trevlig helg, ha en bra vecka som kommer, kram