lördag 24 april 2010

Min alldeles egna lilla väska...Hej,
trots att vi haft ett underbart väder med sol och mer än 10 plusgrader idag ligger en hel del snö kvar...men blåsipporna i vår slänt har tittat upp igen och det gör mej glad!
Igår var vi till hästtandläkaren med vår Mjölnir.Han är helt underbar att ha med sig, sååå cool och bara finner sig i det som ska göras.
Han var så fin i munnen men hade början till karies i 2 tänder(även hästar kan få tandtroll!)det var inget akut men vi fick en remiss så vi ska åka till kliniken och laga. han har inte nåt ont av det så jag kan rida som vanligt till det blir åtgärdat.
Känns så bra att vi kollat upp honom ordentligt och han med sina 18 år är såå fräsh, nu längtar jag till nästa ridtur!
Igårkväll gjorde vi en god Kräftsoppa(hittade receptet på Loppisivsbloggen), den var sååå enkel men ack sååå god,mums!!!
Idag har B och jag jobbat hela dagen,mycke folk, det var veteranbilsmarknad inte långt från oss och det ger en del extra gäster, jättekul!
För nåt års sen såg jag på en blogg hur en tjej gjort en söt "minnesväska"...när jag hittade en söt väska "härmade" jag den och så här ser min ut. I den har jag samlat många av mina minnen(har ju samlat på mej en hel del..)där i finns mest positiva saker men även en och annan "tråkighet", det är ju så livet är!
Nu ska jag krypa till kojs med en god bok, imorgon har vi öppet på Kuriosaverkstan igen och det ska bli sååå mysigt!
Kram och gonatt
Ewa

2 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Hej Ewa!

Igår var jag i dina trakter, jag var nämligen på veteranmarknaden med min mamma och pappa där vi gick omkring i flera timmar. Härligt väder så det var toppen!

Sen gjorde vi ett besök på Fullerö där lite smått och gott fick följa med hem :)

Vilken söt väska du har gjort!

Vilken tur du har som har en sån lugn häst som gapar stort när tandläkaren ber om det...hihi!

Hoppas du får en glad söndag!

Kram-kram

Lilla Kullan ♥ sa...

Verkligen en fin väska du fixat till.:-) Kram Stina