måndag 12 april 2010

Första blåsippan i vår skogsbacke
Hej,
vilken underbar dag det varit, sol och riktigt VARMT, kan det va så att våren är på
gång???
Imorse hittade jag de första blåsipporna i vår skogsbacke och under ett av äppelträden lyste små krokusar som solar...så underbart!!
På dagen har jag jobbat lite och så tog jag en härlig ridtur med Anne o Hroi, hästarna va såå glada och pigga och i dikeskanterna lyste mängder tussilagon som solar mot oss,härligt.
Ikväll har jag varvat mellan målarpenseln och garderobsröjning(sällskap hade jag ju..),ojoj vad kläder som åkte ut..så härligt att torka ur garderoberna och känna doften av det goa rengöringsmedlet från Madame Nyberg och sen plocka in det jag vill ha kvar, och nu blev det ju plats för lite nytt,hihi!
Imorgon fm får jag äntligen vår nya ugn(varit utan i flera veckor...), resten av dagen blir i stallet för mej på min lediga dag...först ska vi grilla lite (jättemysigt!), så kommer hovslagarn och skor Mjölnir, efter det vill jag gärna ta en skön ridtur med honom innan hästequiterapeuten(stavas det så???::) ska gå igenom min häst,tycker det är bra att göra det med jämna mellanrum, han börjar ju bli till åren min prins och även om han är pigg o glad så kan de vara lite "småskavanker" att fixa till....
Nu önskar jag att solen lyser över Er hela dagen imorgon
Kram från
Ewa

Inga kommentarer: