tisdag 27 april 2010

Vill man skynda på våren så...Hej,
ja eftersom jag är lite otålig och vill ha vårigt och grönt nu..så tog jag in några syrenkvistar från trädgården o ställde i vatten, på bara ett par dagar så var de så här underbart våriga!! Nu finns det syrenkvistar lite här och var inne, så härligt att se hur de spirar!
Har ju smågrejat här hemma(inga stora projekt för mina händer mår inge bra..)men i vårt gästrum flyttade min gamla barnvagn in med alla nallarna. Vår Nalle älskar att tränga ner sig där och sova(med gosesällskap).
Igår em och idag på fm har jag ridit kurs för en instruktör från Värmland, det var såå kul och givande! Tur att jag har såå goa stallkompisar som hjälper mej med det händerna säger nej till, borstning Och sadling är svårt ibland. Ridningen funkar bra för då behöver jag inte använda händerna på det sättet...Tack goa stallkompisar och B förstås som hjälpte mej idag och Tack min älskade häst för att du alltid ställer upp för mej!!
På sena em tog B och jag en sväng till Uppsala, skönt att bara ta det lugnt och "lulla runt", blev lite nya kläder och så åt vi en go middag på en grekisk restaurang innan vi åkte hemåt.
Nu är jag lagom trött och ska ta med nya "Hem & Antik" till sängen, lite blädder i den innan John Blund.....
Kram o gonatt
Ewa

1 kommentar:

LenaS sa...

Åh vad tråkigt att dina händer fortsätter bråka med dig, men härligt att du ändå kan rida!
Ha en underbar dag!
Kramis/LenaS