måndag 13 september 2010

en måndag i september


Hej,
ja så va denna måndagen till ända....
började dagen med en härlig promenad, så en omgång träning för händerna...efter det va det riktigt gott med frukost ihop med min B.
Kände för lite mys med min vite prins så det blev en tur till stallet, han är bara sååå underbar. Bara han o jag i stallet och då kan han ju få lite extra godis,hihi!
Efter lite mat till mej själv var jag med Ulrika på Verkstan en stund, hon röjde o fixade så fint o så fikade vi förstås......
Så var vi hem till mej och måttade lite fönster, hon ska sy nya hissgardiner till oss av lakan jag fått av mamma, blir säkert super...
Hon fick en gammal "stallkista" som stog i vårt uthus o skrotade...och då kom jag på att jag också ville ha en i mitt pysselrum, så nu ska jag bara be B att bära in en åt mej me(de fanns ju fler där...)
När B kom hem från grillen åkte vi till stallet och tog in Mjölnir o hans kompis Hroi, de blir alltid lika glada att få komma in o få lite gott i krubban....så mysigt i stallet på kvällen, hästar mumsande på hö o vi 2-benta småpratandes om ditt o datt en stund....en låååång stund,hihi!
En stund framför TV´n och lite träning blev avslutning på denna dan...lite mysigt när höstsolen tittar in i vardagsrummet på kvällskvisten är det....
Kram o gonatt
Ewa

2 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh det lät som en underbar dag!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hej!
Vilken trevlig blogg jag hittade här;-) Kikade först in i Kuriosaverkstan och om du kikat runt lite hos mig förstår du nog att jag gillar Kuriosaverkstan's header vääääldigt mycket. Jag som är svag för vitt med blå dekor=) Måndagar kan vara lite sega, men har man en sådan underbar måndag som du haft då kan man ju se fram emot dem.

Önskar dig en fin tisdag också!
Kram,
Regina