tisdag 14 september 2010

Nya ord på vår sänggavel


Gokväll,
här har vi haft ruggväder idag, småkallt o lite regn,gula löv dansar ner på marken från våra björkar...det känns att hösten är här!
När huset skulle målas åkte det mesta av våra utemöbler in i sitt vinterförråd, känns ju lite vemodigt men ändå skönt att det är gjort nu.De flesta sommarblommorna har gjort sitt...blir sååå tomt när urnor o amplar tas bort. Men lite små höstarrangemang har vi fixat och ljuslyktor lyser upp på kvällarna när mörkret kommer tidigare o tidigare....
Idag har jag varit hos sjukgymnasten, hon har såå mycke bra övningar till mej och det känns verkligen att de ger händerna och armarna positiva saker...varje litet framsteg blir jag sååå glad för(tyvärr blir jag lika ledsen när nåt inte funkar som jag vill...idag skulle jag sätt i några knappnålar i ett tyg för att märka upp men se det ville inte fingrarna och då blev jag riktigt sur!)
Medan jag var till henne åkte B(som va ledig idag!!)o storhandlade åt oss och så avslutade vi stadsturen med lite god mat på stan innan vi åkte hem.
Vi har satt upp ett nytt "väggord" på vår sänggavel och jag är riktigt nöjd!
Nej nu ska det stretchas lite och sen ska jag krypa till kojs..en dag imorgon med!
Kram o gonatt
Ewa

1 kommentar:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad skönt ändå att du börjar känna förbättringar men jag vet hur det känns när det inte funkar, idag har vi lite bättre väder än igår, hoppas kunna komma ut på en liten promenad sen för att njuta av den krispiga luften ;o)
Ha en riktigt fin dag!
Kram/LenaS