söndag 19 september 2010

Min helg


Hej,
ja då var denna helgen nästan över(lite valvaka ska jag kika på innan jag ska sova...)
Det var sååå himla kul att vara på jobbet en stund i fredags, bara älskar jobbet, dessa underbara kunder....provade lite arbetsuppgifter men tog det lugnt även om jag helst "bara velat fara fram som vanligt...", kände att det räckte för mina händer!
Men känslan inombords efter den stunden där är såååå skön!!!

En förkylning har jag som många andra dragit på mig så här vid höstens entré, snorig och hostig är jag o lite "loj" så jag pysslar om mej så gott det går.

I går tog vännen Ulrika o jag oss iallafall en tur , först var vi till Tant Elwira och gulliga Jessika, inte besökt henne sen hon byggde ut butiken....Oh så fint det blev och sååå mycke fina grejer...där blev det lite mysiga växter och ljus till mej.
Köpte klockljung och bärljung bl a, så underbart fina, visar dom när jag planterat o fotat dem.
En snabbvisit på Ove Janson blev det sen, några nya stolsöverdrag och "plastad frotté" som jag tror kan va bra till Emmma o Adams bebis blev det där.
Så skyndade vi vidare till Artur o Gerda, en mysig stund blev det med goa Anneli...
lite små inköp och en trevlig fikastund,Tack Gulledej Anneli för fikat och tips om skorpor,hihi !!!

Efter o vilat en stund när jag kom hem var B o jag, Emma o Adam till våra vänner K,J och J på kvällen, massor av god mat, prat o skratt blev det som alltid där, bättre avslutning på dagen kunde det inte bli.....

Idag har jag varit på Kuriosaverkstan med Ulrika en stund, såå många härliga möten det blir...riktiga batteriladdare!!
På kvällningen tog jag en runda till stallet och pysslade lite med min prins där, så mysigt att gå där o småprata med mina stallkompisar o umgås med våra härliga djur...så jag kan inte säga annat än att helgen varit såååå bra!!! O imorgon ska jag vara en stund på jobbet igen, längtar!
ikväll blir det en bild på vårt nymålade hus(grunden är inte ommålad än...)men vi är så nöjda

Kram o gonatt
Ewa

1 kommentar:

Ett Vitare Hem sa...

Vad härligt att få komma till jobbet en stund och din helg låter underbar!
Ha en härlig dag!
Kramis/LenaS