lördag 11 september 2010

Långpaus.....Hej,
jag har inte gjort nåt inlägg på läääänge, lusten har liksom inte infunnit sej( men så kom ett sms från en vän som jag inte träffar så ofta o hon saknade mina inlägg...)så nu tänker jag försöka skriva lite oftare o kanske inte så mycke men lite av vad dagarna för med sig för mig, ibland kanske det inte blir bilder heller för min kamera o jag är inte riktigt "vänner" just nu...
Det har varit mycke träning för händerna både hemma o hos sjukgymnasten, besök på handkirurgen igen(ingen operation aktuell nu), tycker att högern blivit bättre o starkare, vänstern är inte riktigt med....men men vi tränar på!
Här hemma blev det en väldig aktivitet förra helgen när B och en vän till oss satte fart på projekt måla hus!!! Nu är det en strykning kvar på en sida sen är det klart!!!! Oh va duktiga grabbarna har varit! Här ser ni skillnaden när överdelen på ena gaveln är målad...är sååå nöjda med kulörvalet, blev kalasbra!
Mer bilder kommer snart på färdigmålat hus(finns i kameran...)
Njuter av den härliga höstluften och de vackra färgerna som börjar visa sig ute nu när jag tar min morgonprommis(spännande att följa färgskiftningarna dag till dag..)
O tänk tiden går...bara en månad kvar nu till vår Emma ska bli mamma...gissa om det är spännande?!?
detta får bli allt för idag men jag återkommer snart igen..
Kram från
Ewa

2 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Hej gumman!!
Vad härligt att höra ifrån dig igen,har verkligen saknat dig!!!
Förstår att du väntar med spänning att bli mormor!!Livets efterrätt vet du!!!
hoppas att få se dig snart!!!
Kramar i massor från mig!!!
Anne-Lie

Ett Vitare Hem sa...

Åh jag har också saknat dina inlägg, så fint huset kommer bli och tänk att det snart är dags för den lilla bäbisen att titta ut!
Ha en härlig dag!
Kram/LenaS