lördag 22 maj 2010

Tvätten fladdrar för vinden....



Hej
dags att gå o sova är det men ett inlägg får det bli först.
Vilket underbart väder det varit några dagar, det händer såå mycke i naturen och i trädgårn.Liljekonvaljerna i vår slänt blommar för fullt och i rabatten är det stora knoppar på löjtnanthjärtat, ljuvliga blommor!!
Njuter när vi äntligen kan hänga ut tvätten på tork och se den "fladdra för vinden"..än får det duga med torkvindan men vet att jag ska få hjälp att göra en sån fin "gammeldags" torkställning snart, längtar!!
B har tagit fram trädgårdsmöblerna och lite blommor har inhandlats, mer blir det snart...Min gamla "Doriscykel" är på plats men utan blommor är hon än....
Ikväll har vi grillat med Emma och Adam, mysigt! Lagom till rabarberpajen dök "farmor o farfar" upp och det är alltid lika roligt så det blev mycke prat och skratt!! Så härligt att kunna sitta ute på kvällen och det är såå varmt, doften från häggen gör inte saken sämre...men precis nu hör jag att det väntade regnet kommit till oss, det smattrar rart på balkongtaket..."man kan nästan säga att vi hade tur med vädret ikväll",hihi.
Kram o godnatt
Ewa

1 kommentar:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad härligt att kunna hänga ut tvätten den doftar ju så underbart, tyvärr bor vi dels i lägenhet och sen ställer allergierna till detta med att hänga ute....
Ha den finaste dagen!
Kramis/LenaS