torsdag 7 februari 2013

En ny chokladfavorit...

Gokväll, en lång, innehållsrik dag på jobbet blev det idag. Skönt att kunna koppla av på bussen hem, tyst o lugnt är det när nästan alla som åker är pendlare... ;) Mina händer o armar får en skön vila den stunden med och då kommer ju energin tillbaka ! "Skuttade" bara in hemma för o byta kläder...sen blev det en härlig kvällspromenad med bästa B, nästan en timme i bra tempo, härligt! Medan jag tog en stunds "hemma spa" fixade B en god middag...grillad fläskfilé, massor av grönsaker och en härlig kantarellsås, till det ett glas gott rött..."vardagslyx" !!! Så blev det lite soffhäng, kollade dokumentären om Carolina Klyft( väldigt bra) o smaskade på vår chokladfavorit som äntligen dykt upp i butikerna igen... Tack stallkompis Eva för tipset ;) Nu har jag tränat lite "händer" o värmer vetekuddarna för att gå till sängs efter en härlig dag Kram o godnatt från Ewa

1 kommentar:

Neta sa...

Ja bussturerna till o från stan var ju den egentid man hade när man hade tjejerna små, enda gången man kunde rensa hjärnan och bara vara, kan sakna det fortf ibland fast dom är vuxna nu.
Vi har varit i stan idag, handlat lite och lämnat yngsta vid tåget, hon ska sjunga gospel i Gävle hela helgen och på söndag åker vi upp och lyssnar när dom sjunger med bl.a. Sonja Alldén i konserthuset.