tisdag 6 november 2012

Mycke Wilma nu.....

Hej, det blir mycke Wilma nu på bloggen o lite häst me.....men inte mycke pyssel eller inredning :( Det blir så när jag vill sååå mycke men inte kan, istället för o deppa ihop över dessa tråkiga händer o armar o allt jag inte kan göra så gläds jag av att ha mina kära såå nära och att få vara med Wilma så ofta och följa henne och att jag får hjälp i stallet så jag kan rida min prins! Kallar honom inte vita prinsen längre...fy så smutsig han är, väldigt lite vit och mycke smutsgrå kan vi kanske kalla det...;) På fredag ska han få "vinterfrisyren" och då hoppas jag det blir bättre! ? Idag har lillWilma varit med oss och vi har haft såå mysigt, lekt, busat, gått promenad och ätit o fikat förstås...tiden går fort i det sällskapet <3 Bästa B har satt upp vår "rustade" fågelstuga ( den är mej så kär även om den har några år på nacken...den är gjord av en kär "farbror Edor"), nu fattas bara lite gran runt den sen får vintern komma för fåglarna! Några blomlådor fylldes med granris med idag så där ska bara belysningen i sen kan vi trycka på knappen o få ljust ute när vi vill.....såg att grannarna tänt sitt o det såg sååå mysigt ut ;)

1 kommentar:

Sallys hus sa...

Hej hej!

Ja det är allt tur att du har din vackra prins..;)
Bilderna på lilla Wilma är ljuvliga och vet du vad som är så bra med att ha en egen blogg??
Man får skriva om precis vad man vill...;)
Vill man skriva om lika-samma så kan man göra det..;)..;)
Det är så tråkigt det här med dina armar och händer. Kan säga att jag har 10 ggr hellre ont i foten i händerna. Det måste vara så frustrerande att inte kunna göra det man vill.
Grattis också till 35 år tillsammans...det är igen kort tid precis. Jag och min M har varit tillsammans i 23 år och jag känner en större kärlek nu än någonsin..;)
kram o ha en fin dag!
Katarina