söndag 4 oktober 2009

Höstrusk med levande ljus
Ikväll smattrar regnet på rutan och det känns så höstigt, tur att vi kan mysa inne i värmen från kakelugnen och mycke levande ljus!!
Har jobbat mycke de senaste dagarna,är kul med alla möten med våra kunder. Vi har ju hållit på i snart 22 år så det blir en hel del "stammisar"...idag kom bl a en tjej som vi följt sen hon var ett par år(och skulle ha ketchup på båda sidorna av hamburgaren, mycke viktigt!!)nu kör hon bilen själv till familjens stuga och stannar fortfarande hos oss, det är så kul!
Idag har jag haft öppet Kuriosaverkstan och jobbat där halva dagen och där möter vi ju också många härliga människor, så kul när kunder dyker upp igen, då känner vi att de får något positivt när de varit till oss..man byter lite ideer och "surrar lite"..det är så inspirerande.
Jobbar halva dagen imorgon sen ska sambon och jag vara lite lediga, ska städa och höstpyssla lite (har en korg med mossa, enris, olvon och lite kottar i som jag tänker sätta händerna i). Så ska jag rida min Mjölnir och så är jag bra sugen på att börja måla mitt slagbord som ska bli vårt nya matsalsbord.
Får väl se om tiden räcker till allt men jag känner mig inspirerad och då brukar det lösa sig...
Några bilder på lite lyktor som lyser upp vårt hem blir det ikväll.
Kram och Gonatt på Er
Ewa

2 kommentarer:

My precious home sa...

Hej Ewa! Tack gulliga du för det fina mailet jag fick igårkväll! Blev så glad!

Oj, vad du får jobba och slita och allt du räknade upp som du ska göra på din lediga "halva dag" är såååå imponerande. Skulle nog inte ha fått hälften gjort :o).

Sen verkar du ju verkligen ha "goa" stammisar som förgyller dina arbetsdagar och jag förstår att de återkommer och återkommer till dig.

Hade jag bott närmare så hade jag också kommit - det är ett som är säkert.

Nu ska jag sussa - trött efter en "fixa hemma" helg men vi hörs igen min vän!

Ha en fin vecka och ta hand om dig!

Kramar o tankar

i Emmas vita hem sa...

Hej Ewa :) Så roligt att du gillar min blogg! Här har jag aldrig varit och hälsat på förr, vad mysigt det låter med kuriosaverkstan! Måste var härligt att pyssla tillsammans!
Så mysigt med ala lyktor, blir sugen på att mysa lite själv! Ha det gott! Många kramar Emma