torsdag 8 oktober 2009

Mässa och möte med kära vänner..


Vilken härlig dag jag haft!
Imorse var jag till stallet och mockade och fixade till Karins o mina hästar, så red jag min Mölle på volten, glad,pigg och alert som vanligt...oh vad jag njuter av att vara med vår underbara häst, han är en sån batteriladdare...o så blir jag sååå glad av att se att det nya gulliga stoet Blenda blir så accepterad av "flocken", djur är så underbara varelser...
På em drog Eva, Ulrika och jag till Antik och kuriosamässan, gulliga Eva ställde upp med "stora bilen"(ifall vi hittar massor..)
Vi var nog nästan först in och sist ut idag, och ni ska veta att vi hade KUL!! Vi handlade en hel del kul grejer och fick såå mycke inspiration...varför har dygnet bara 24 timmar???
Så när vi går där springer jag på mina båda katters uppfödare...har inte setts på flera år(men haft kontakt på mail o "snigelpost"), blev ju ståendes och babblandes vid en monter en lång stund... så härligt med såna vänner!! Kändes som det var några dagar sen vi hördes senast..Nu måste vi ta oss "i kragen" och träffas och tjata en kväll, eller hur?!Church Street eller vad säger ni??
Jag säger bara, jag är RIK som får uppleva såna här underbara dagar!
Imorgon och på lördag ska B och jag jobba ihop och det ska bli så kul, tänk va lyckligt lottad jag är...mitt liv är som den bästa kompott!!!
Kram o Gonatt
Ewa

1 kommentar:

gunsan sa...

Hej!
Till er som varit inne i min Gästbok förut vill jag bara nämna att jag lottar ut fyra dubbelvikta kort: "Love feels..." på min blogg. Läs under TÄVLINGAR på min sida. Dragning 14/10.
Naturligtvis är alla välkomna att deltaga. Lycka till/Gun
http://www.InVisionArt.se