fredag 2 oktober 2009

Vad Emma kan...(en dold talang?)
Denna veckan har Emmas pojkvän Adam jobbat natt och Emma o jag har "gått lös" på hans kök 2 kvällar....när han åkt och jobbat,hihi!
(ibland orkar man mer än man tror efter jobbet, bara för man har såå kul med in dotter!!)
Köket är STORT o jättefint, modernt och nyrustat, men tapeterna i matdelen va väl inte såå kanon(se bild) så vi har målat väggarna i en ren silvergrå färg, så har Emma målat fönsterbrädorna vita.
Kul har vi haft, men oj så så många "okända muskler" vi hittade(ordentlig träningsvärk efter första kvällen)..tur att vännen Malin dök upp så jag fick lite kaffe med henne mellan penseldragen!!
O sååå fint det blir, väntar bara på att få fota när matmöbeln är på plats...
Pratade med Emma nyss i telefon och då hade lite "grejer" fått känna av målarpenseln, nu börjar hennes dolda talanger o komma fram, gissa vem som njuter då??? Hon som för nån månad sen sa att hon inte kunde måla....mamma är sååå stolt!
Både Emma och jag är ju rätt impulsiva så det kan se riktigt rörigt ut när vi håller på men vi reder ju alltid upp det så det blir bra..
Så här är några bilder från ett rörigt kök men vänta bara till Emma får fixa till det...då blir det nya bilder!!
Imorgon ska jag berätta om när equiterapeuten va till min Mjölnir, det är viktigt för mej att mina djur mår bra!
Kram o gonatt på Er

2 kommentarer:

My precious home sa...

Hej! Så fint det kommer att bli och vilken tur att du har hjälp av din söta tös!

Middag här nu!
Ha en underbar fortsättning på helgen!

Kram
Maud

Malin sa...

Det var bara trevligt att kika när du och Emma målade...jag blev ju inspirerad och nu har hyllan i köket blivit vit...nu finns ingen återvändo längre,hi hi. Gubben min kallar mej för "vita faran". Jag kommer gärna förbi hos Emma o Adam och får se slutresulatet. Kram