måndag 19 oktober 2009

Vilken helg vi haft!!
Gokväll,
efter en sån mysig ledig helg me B så bara "bubblar" det ur mej....
Mitt på fredagen drog vi till Gävle, sprang lite i affärer, bla den underbara "Uthuset"(nyöppnad i stan), fikade gott o hade det mysigt!
Skulle bara en snabbis till vår Emmas lägenhet som vi lånat över natten, innan det skulle bära av till travet... dennna underbar dotter hade ju bara gjort sååå gulligt till mamma o pappa, eller vad säger ni..?Så vi blev kvar en längre stund o njöt...
Hade sen en jättetrevlig kväll på travrestaurangen, go mat o dryck och så träffade vi många goa "isisvänner" o såg naturligtvis massor av fina travare...att jag sen "sympatispelade" på en gammal travarvän o vann lite gjorde inte kvällen sämre, Tack SvenErik för en fin styrning!!!
Efter en god natt sömn körde vi mot Hälsingland... lite småstopp på vägen och några roliga köp, visar dem senare..kom vi fram till våra härliga vänner.
Där började vi med en härlig skogspromenad med våra vänner och deras 3 underbara mopsar i ljuvliga marker....(men jag va lite rädd...de hade sett björn bara 200 meter därifrån på morgonen....) men lite bilder tog jag i denna härliga miljö...även om jag va darrig...!
Efter att vi tagit in hästarna o skött om dem blev vi bjudna på god, jättegod mat och dryck och så blev det "surr" långt in på
natten... Oh så mysigt vi hade!!
Vi är sååå rika som har så underbara vänner...Tänk va lyckliga vi är som har såna vänner och att vi kan ladda våra batterier på några dygn...
Söndagsmorgonen startade vi med en låååångfrukost med allt möjligt gott o småprat, vilken härlig start på en dag!!
Allt mysigt har ett slut och vi for hemåt...men jag hann med en stund på Verkstan(som gulliga Ulrika tog hand om fast hon fyllde år...snacka om att vara rik, vilka vänner man har!!,) Grattis vår vän!!
Jag är sååå lycklig och rik som får uppleva såna här dagar, vad är pengar mot vänner...??? Peanuts! Tack goa vänner i Homnabo för en ljuvlig helg!!
Kram o Gonatt
Ewa

2 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Hej Ewa!
Vilken underbar helg!!!Precis en sån skulle jag behöva nu!Underbara vänner är det bästa man kan ha,håller fullständigt med dig.
Och du är såååå varmt välkommen till mig igen,det ramlar in nya gamla saker hela tiden,som jag tror du gillar hi hi!
Kramar/Anne-Lie

Malin sa...

Ewa!! Du är en sån underbar vän själv!!! Vi är rika som får ha dej som vän. Är så nyfiken på Uthuset, måste få höra mer på Onsdag när vi jobbar. Kramis