lördag 3 oktober 2009

Mjölnir och equiterapeuten..
Hej Hej, sen lördagkväll och vi har myst med lite gott att äta vid TV´n efter jobbet och så kom Emma o Adam på en snabbvisit när de var på väg hem från hockey i Stockholm(tur det blev oavgjort för Emma är Brynäsare och Adam Djurgårdare, hihi). Det är såå mysigt när de dyker upp en stund och "tjatar lite" med oss.Är så glad att vi har dem!!Puss på Er!
Igår var Monika, hästeqiuterapeuten och gick igenom Mjölnir, så härligt att se henne jobba med hästen och hur Mjölnir njuter av det!
Lite "smågrejer" hittade hon, men inga stora saker och det känns skönt. Det är häftigt att se hur hästen reagerar på hennes behandling och streching, han blir såå cool och man ser hur spänningarna luckras upp och han bara njuter av stunden...ibland tror jag nästan han ska ramla ihop på stallgången för han är såååå avslappnad, men det gör han inte som tur är! Är så lycklig för att han är ändå 17 år och så otroligt "vital"!
Så otroligt stolt och nöjd han ser ut när han kom ut till kompisarna efteråt
I helgen får han vila, inte för att han måste utan för att jag jobbar så mycke, men på måndag ska vi ut en tur och ha kul.
Idag fick han och hans 4 valackkompisar en ny medlem i flocken, ett arabsto som heter Blenda, det gick hur bra som helst, kan tänka mej hur hon njuter av 5 killar som säkert tycker hon är underbart söt... ska fota henne så fort jag kan.
Imorgon är Kuriosaverkstan öppen igen, ska bli så kul och hoppas det kommer lite gäster..det gör det säkert. Om jag får tid ska jag måla lite på ett gulligt väggskåp och en söt mindre skänk, är så nyfiken på hur det blir när det blir klara....
Nu är det dags för sängen o John Blund efter en härlig dag, mycke jobb och många goa kunder o kärt besök
Kram o gonatt
Ewa

1 kommentar:

Birgitta sa...

Hej! Vad roligt att du hittade till mej, så jag kunde hitta till dej. Vilken vacker häst du har. Är det en islandshäst?
Jag klickar in mej som följare hos dej.
Ha en skön vecka.
Kramis Birgitta